Kayıp ilanı vermek

Engelli Kimlik Kartı Kayıp ilanı

Herhangi bir sağlık sorunu nedeni ile hastaneler tarafından verilen raporlarla ispatlanmış bir engeli olan kişilere verilen kimlik kartları niteliğinde olan engelli kimlikleri de diğer kimlikler gibi kaybedildiği durumlarda yenisinin çıkartılması için başvuru yapılırken gazete kayıp ilanı istemektedir.
Engelli kimlik kartı kayıp ilanı vermek hem yeni kimliğinizi çıkartmanız da istenen bir evraktır hem de ileride yaşanabilecek olumsuz sonuçlardan bu gazete kayıp ilanı sizleri korumakta olacaktır.
Eğer engelli kimlik kartınızı kaybederseniz bizi hemen arayın. Online kayıp ilanı merkezi ile Hürriyet’e, Sabah’a, Posta’ya, Star’a, Sözcü’ye ve diğer tüm gazetelere engelli kimliği kayıp ilanlarınızı almaktayız.
Uygun fiyat seçenekleri ile engelli kimlik kayıp ilanı vermenizi sağlamaktayız.
Türkiye çapında yayınlanan ulusal gazetelere ilan alan ilan servisimiz ile bütün gazetelere tek bir yerden kolaylıkla ilan verin.
Uygun fiyat seçenekleri ve kolay ödeme noktaları ile gazete ilanlarınız hemen yayınlansın.
Verdiğiniz kayıp ilanı ile ileride yaşanabilecek olumsuz sonuçlardan kendinizi korumuş olursunuz.
Gazete ilan merkezimizi engelli kayıp ilanı vermek için günün her saati arayın. İlanlar hakkında detaylı bilgiler alın. Bugün ilan verin ve yarın hemen yayınlansın.
Engelli kimlik kartı ve diğer kayıp ilanları hakkında bilgi almak için https://www.gazeteilanvermek.com adlı sitemizi ziyaret edin.
Bütün gazete kampanyaları, en uygun fiyatlı gazete ilanları için gazete ilan vermek adlı sitemizi her zaman ziyaret edebilir ve gazete ilanı verebilirsiniz.

Engelli kimlik kartı kayıp ilanı;

  • 12.11.2014 tarihinde Engelli kimliğimi kaybettim. Hükümsüzdür. Mehmet Sandıkçı
  • Engelli kimlik kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. Seren Balcı
  • 08.01.2014’de Engelli kimlik kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. İsmail Sucu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir